Vil du gerne afholde en egyptisk-inspireret fest? Så er der lige nogle forskellige ting du skal overveje, før du holder festen. Læs med i denne artikel for at se hvordan du holder en rigtig god fest, hvor folk kan opleve at de er i det gamle Egypten.

Dekorationerne ligger stemningen

Det er først og fremmest meget vigtigt at du kigger på hvilke dekorationer du har under festen. Det er netop dekorationer, der lægger stemningen. Og det er svært at lave en fantasi for sine gæster om, at de er i det gamle Egypten, hvis dekorationerne ikke passer dertil.

Heldigvis er der rigtig mange gode dekorationer i dag, som man kan blandt andet bestille hjem på nettet. Det er helt klart nemmest at finde dekorationer som dette på nettet. Prøv derfor at se hvilke forhandlere du eventuelt kan købe sådanne dekorationer hjem ved.

Det kan naturligvis godt koste lidt, at man køber dekorationer hjem. Men det kan også være det allerbedste, hvis man gerne vil lave rigtig god fest. På den måde kan man sørge for at man lægger den helt rigtige stemning for sin festen.

Du kan dog også undersøge, hvorvidt det er muligt at lave nogle af dekorationerne selv. Måske der er nogle gode vejledninger og opskrifter på nettet om, hvordan man laver rigtig flot dekoration, som tager en tilbage til det gamle Egypten? Du kan med garanti finde frem til et eller andet, som kan gøre det lidt billigere for dig at dekorere op til denne fest.

Maden og andre lækkerier

Du skal naturligvis også tænke lidt på maden, som du serverer under festen. Selvom det ikke er den helt store middag, der skal på bordet, så vil du med garanti have nogle lækre lækkerier fremme. Det kan for eksempel være små appetitvækkere, som du serverer under selve festen.

Prøv at undersøge hvilke madretter og små lækkerier der kan være gode at servere under en egyptisk inspireret fest. Tænk også på hvilket slik og for eksempel bolsjer, du kan give til børnene, hvis de skal med til festen. Hvad bruger de for eksempel af bolsjer nede i Egypten i dag? Måske du for eksempel skal have fat i noget tyrkisk peber.

Der er bestemte bolsjer, lækkerier og madretter der får én til at tænke på Egypten og især det gamle Egypten. Det handler derfor om at lægge hovedet lidt i blød og tænke på, hvad man skal anskaffe sig.