Hvis du gerne vil til Egypten, er der ingen grund til at betale for meget for rejsen. I stedet er der god grund til at finde en billig, men god, rejse, så du i stedet kan bruge flere penge i Egypten. Hvis du gerne vil have nogle gode råd om, hvordan du kan spare penge på billige rejser, kan du læse mere i det efterfølgende.

Spar penge ved at undgå højsæsonen

Hvis du gerne vil spare penge, er det altid en fordel at undgå højsæsonen for turisme. Når der er flere turister, vil priserne på både fly og hotel nemlig stige. Derudover vil flere af attraktionerne også blive dyrere. Det skyldes, at der er flere turister om buddet. Derfor kan både flyselskaber, hoteller og attraktioner tillade sig at kræve flere penge. 

Hvis du derimod rejser i lavsæsonen, vil du typisk kunne finde både fly, hotel og attraktioner til en billigere pris. 

rejs til egypten

Oplev et mere autentisk Egypten uden for højsæsonen

Det er ikke kun prisen, der bliver bedre uden for højsæsonen. Når landet ikke er overrendt med turister, vil du også nemmere kunne opleve et mere autentisk Egypten. Du vil lettere kunne falde i snak med den venlige lokalbefolkning, og du vil opleve en levestil, der er mere tro med den traditionelle leveform i Egypten. 

Det gælder i øvrigt også alle andre lande, som du gerne vil rejse til. Hvis du rejser uden for højsæsonen, vil du typisk opleve bedre priser og et mere autentisk lokalmiljø.

Vælg all-inclusive, hvis du gerne vil have et bedre økonomisk overblik

Hvis du gerne vil havet bedre overblik rent økonomisk, kan det være en stor fordel at vælge et hotel, der tilbyder all-inclusive. På den måde skal du ikke bekymre dig om, hvor mange penge du kan bruge på mad hver dag. I stedet er al mad og alle drikkevarer inkluderet i den samlet hotelpris.

Du har naturligvis stadigvæk mulighed for at tage ud og spise. Det bestemmer du naturligvis selv. Du har bare en ekstra sikkerhed, da du ved, at der altid vil være mad og drikke på hotellet. Det er også nemmere på de dage, hvor du ikke orker at tage stilling til, hvor du skal spise henne.

Der er også nogle rejsebureauer, der tilbyder dig all inclusive på alt. Det vil sige, at de arrangerer hele rejsen for dig. Her kan der også være penge at spare på eksempelvis transport og entrépriser. Derfor bør du altid undersøge, om det bliver billigere for dig, hvis du booker hele rejsen gennem et rejsebureau. Det bliver i hvert fald ofte nemmere.

ferie i egypten

Book i god tid og spar penge

Hvis du gerne vil spare flere penge på din rejse, er det altid en god idé at booke i god tid. Jo tidligere du booker, desto billigere er både fly og hoteller oftest. Hvis du derfor ved, at du gerne vil til Egypten i din vinterferie, er der ingen grund til at vente med at booke. Det kan du med fordel allerede gøre om sommeren – eller endnu tidligere.