Det at få en god nats søvn kan til tider virke som et vidunder. Der er faktisk en del du kan gøre for at sikre dig, at du kommer helskinnet igennem natten. Hvis man skal klare dagen, som en regerende farao, så er det vigtig at man også hviler sig som en farao. Uden søvn, mad og drikke duer helten ikke. Det er på rette tid, at får styr på din nattesøvn. Her er tre senge, der kan give dig mere ro om natten. 

Plads til fri bevægelse

Konge-senge eller kontinentalsenge

Den ultimative konge-seng er kontinentalsengen. Den er kendt for sin store madras, flotte struktur og overdådige udseende. Den er opbygget med en ramme, en box-madras og en springmadras, således at den kan give dig den bedste rejse gennem natten.

Fri bevægelse på springmadrassen 

Hvis du syntes, at kontinentalsengen virker som et stort projekt at tage på så er springmadrassen et godt alternativ. Ja, den har ikke lige så mange dele som kontinentalsengen, men dens fjedrer medvirker stadig til en god nat sovn. Springmadrassen er designet til at tilpasse sig din krop når du bevæger dig. Så frygt ej, med en springmadras vågner du næppe op med hold i nakken eller ondt i ryggen. Den er nemlig lavet til at forme sig efter din krop.

Sengen, der er lavet til mere end bare at sove

Elevationssengen der kan det hele

For nogle er det ikke nok bare at kunne bruge sengen om natten. En seng kan sagtens være et møbel, der bruges til flere forskellige anledninger, hvad end det er arbejde, hyggelæsning, binge-watching eller morgenmad på sengen. Hvis det lyder som noget for dig er det måske også værd at overveje om du skal have en seng, der kan ændres alt efter formålet. En elevationsseng kan sænkes og hæves. Her støtter elevationsengen dig altså i dine hverdagsrutiner, så du både passer på din krop når du er vågen og sover.