Er du lige blevet mor? Eller skal du snart være mor? Eller far? Er du ved at gå i panik over, hvilket tøj du skal købe til din lille baby, fordi det virker så uoverskueligt? Det er der ikke noget at sige til, da det er en stor omvæltning at få et barn. Heldigvis får du herunder en guide til, hvordan du vælger tøj til den lille!

Hvor skal jeg købe tøj til min baby?

Måske er du lidt intimideret over alle de valg, der findes på nettet, og derfor har du holdt dig langt væk fra det. Men faktisk er der et meget større udvalg på nettet, og så er der faktisk også mange penge at spare, hvilket du garanteret vil sætte pris på, da du snart skal mætte en mund mere. Du kan eksempelvis kigge på Lil atelier, der er et mærke, som laver de fineste ting til babyer. Du kan både købe tøj, tasker og sengetøj, og det er både kønsneutralt og moderne.

Hvilket tøj skal jeg vælge?

Du skal naturligvis vælge tøj, der er behageligt for din baby. Det betyder måske noget for dig, hvordan tøjet ser ud, og det skal du selvfølgelig respektere, men det vigtigste er alligevel, at din baby har det godt. Du kan med fordel købe uldtøj, da det vil være helt fantastisk for din baby at have på, hvis det er vinter og koldt. Du kan også vælge bomuld, da det er blødt og tåler en masse vask. Glem alt om sko i starten, da din baby slet ikke får dem brugt, og køb i stedet en masse heldragter, som han eller hun kan have det rart i. De er desuden praktiske, da du ikke skal tænke på både bluse og bukser, og da de kan åbnes i begge ender, så du nemt kan skifte ble.

Gode råd til en nybagt mor eller far

Det er hårdt at blive mor og far, og derfor får du herunder nogle gode råd med på vejen. Tag det roligt. Det hele skal nok gå, og babyer er stærke! Pas på dig selv. Bare fordi du har fået en baby, betyder det ikke, at du skal glemme dine egne behov. Nyd det. Du har lige fået en baby!