Når du skal pakke din kuffert til ferien, er det vigtigt, du får det rigtige tøj med. Skal du snart mod fjerne himmelstrøg som det nordlige Afrika, så overvej, hvad du får brug for undervejs.

Et par denim shorts er gode i varmen, når du både vil se smart ud og undgå at overophede.

De kan holde til at du tager på opdagelse i ørkenen, hvor tusind år gamle byggerier dukker op af sandet. Et par gode shorts vil også tjene dig, når du skal udforske de mange spændende markeder og hyggelige bydele på dine rejser.

mand med shorts

Husk shorts i kufferten

En af de vigtige ting, du skal have med, hvis du skal besøge fjerne og varme egne som Egypten, er et par shorts. Shorts er behagelige i varmen, og vælger du det rette materiale og snit, kan du også se smart ud samtidigt.

Et par shorts er gode til både mænd og kvinder, der vil udforske de mange flotte steder, som verden har at byde på. De holder dig behageligt tempereret i varmt vejr, mens du får fuld bevægelsesfrihed – uden risiko for at en vind tager ved et løst skørt og blæser det op.

Vælger du at pakke et par denim shorts, du også overveje, om du har brug for shorts i andre materialer. Eksempelvis er materialet hør lettere, hvis du synes denim bliver for varmt på enkelte dage på din destination.

kamel i ørken

Denim er skabt til at holde

Denim er et meget slidstærkt materiale, der blev opfundet til arbejdstøj. Tekstilet bliver produceret, hvor trådene væves sammen på en måde, så materialet kan modstå mere slidtage end andre typer vævninger og materialer.

Den lange holdbarhed og særlige vævning kan dog også gøre denim til et lidt stift materiale. Mange års erfaring hos producenterne betyder dog, at der nu også er materialeblandinger til shorts, der er både bløde og holdbare i denim.

I dag kan du få smarte denim shorts med let stræk, så de giver sig hurtigere, eller du kan vælge at gå den klassiske vej med ren denim. Pasformen vil uanset hvad kun blive bedre, som du får gået dine shorts til på dine spændende eventyr på rejser ud i verden.