Mangler du lidt spænding i livet? Er du vild med krimier og true crime dokumentarer? Så burde ud overveje at prøve et mordmysterie! Det er ikke helt så uhyggeligt, som navnet antyder – det er blot en form for event, hvor skuespillere opsætter et mordmysterie, som du og din gruppe skal løse. Hvis du vil lære mere om mordmysterier, så læs med her!

uhyggelig mand med kniv

Hvad er et mordmysterie?

Mordmysterier kan i princippet være ret mange ting. Fælles for dem alle er dog, at du har en helt central rolle. Det er nemlig ikke ligesom at være i biografen eller til en teaterforestilling; der er godt nok skuespillere, men du får ikke lov til at læne dig tilbage og nyde showet. Du skal i stedet være med til at løse gåder, samle spor og finde hoved og hale i en medrivende historie. 

Mordmysterierne foregår oftest steder, hvor omgivelserne også spiller ind i mysteriet, så du føler, at du rent faktisk går inde i et hus eller lignende. Med rekvisitter, skuespillere i kostume og en gennemtænkt historie er det næsten som om, at du selv er med i en film fra Hollywood! 

Udlev din detektivdrøm

Har alle ikke en lille detektiv gemt i maven? Det har du nok i hvert fald, hvis du læser denne artikel. Med et mordmysterie event kan du få lov til at slippe detektiven løs med en helt speciel aften, der sætter dine færdigheder indenfor logik, deduktion og kreativ tænkning på prøve. Lad dig blive opslugt af fængende historier og spændende gåder, der sætter gang i tankerne. 

skræmmende hus

Mordmysterier som teambuilding

Det fede ved sådanne events er, at de er nemmere og sjovere, hvis I er flere om det. Derfor kan I samle et hold, der alle skal afsted og prøve at løse et mordmysterie – sammen! Der findes mange forskellige former for mysterier, fx er der middag inkluderet i nogle af de mysterier, der tilbydes på linket længere oppe. Derfor kan det være en sjov måde at få kollegaerne med ud til noget teambuilding. I skal nemlig arbejde sammen om at samle alle sporerne og finde frem til, hvad løsningen på mysteriet er. Det er en sjov og anderledes måde at lære hinanden bedre at kende helt uden frygten for, at det bliver en kedelig aften. 

Hvis du tænker, at mordmysterier er lige noget for dig, så burde du overveje at besøge linket længere oppe i artiklen og booke dit eget mordmysterie allerede i dag!