Mennesker er forskellige. Derfor varierer det også, hvordan vi vælger at drive vores virksomhed. Dog har vi alle én ting til fælles. I vores moderne verden kan ingen af vores virksomheder lykkes uden en solid online tilstedeværelse. Og en god hjemmeside er i denne sammenhæng essentiel. Der findes mange udbydere af webdomæner, men der er også flere gode grunde til, at mange i dag vælger at bestille deres domæne hos Yayhosting. 

Hosting er utroligt smart, så få flere informationer herunder, eller læs mere om hosting her.

Hjemmesidedesign

Hvad er Yayhosting? 

Yayhosting er en dansk udbyder af webdomæner, som har eksisteret siden 2015. Trods den korte levetid er Yayhosting allerede blandt danskernes foretrukne udbydere af webdomæner, og dét skyldes flere ting. 

Hvad er fordelene ved at vælge Yayhosting? 

Der er en lang række fordele ved at vælge Yayhosting som udbyder af dit webdomæne. Først og fremmest er Yayhosting blandt de billigste udbydere, du kan finde. Månedsprisen er i bund, og oprettelsen koster dig desuden ikke en krone. 

Dertil får du en stor og meget omfattende webpakke, når du bestiller dit webdomæne hos Yayhosting, som blandt andet indbefatter mindst 10 GB plads, 1.024 MB RAM, ubegrænsede databaser, ubegrænsede domæner, 150% CPU og et backup & restore-system. Én af de nyere opdateringer gør desuden, at bestilling inkluderer et SSL certifikat fra Comodo, som gælder alle de domæner, du har tilknyttet dit MyHotel. Certifikatet oprettes helt automatisk, og du behøver derfor ikke at bekymre dig om at skulle implementere det på dine sider. 

Yayhostings popularitet hænger også sammen med, at Yayhosting gerne hjælper dig med at flytte fra din nuværende udbyder, og at cPanel kontrolpanel tillader dig nemt at administrere både e-mail konto, WordPress-installationer og databaser. Sidst men ikke mindst tager oprettelsen ikke meget længere end et øjeblik.  

Koder

Hvordan opretter jeg et webdomæne hos Yayhosting? 

Oprettelsen af dit webdomæne kræver intet forudanende kendskab til webdomæner, når du opretter hos Yayhosting. Tryk på ”Bestil webhotel” på firmaets hjemmeside, og du vil blive guidet igennem processen. Er du i tvivl om dele af processen? Har du spørgsmål til, hvad du får, når du bestiller gennem Yayhosting? Kontakt firmaets kundeservice på mail eller telefon.