Costa del Sol er et populært sted for danskere at bo. Det gælder også specielt også i den måske mest kendte ferieby Fuengirola.

Costa del Sol

Costa del Sol er den samlede betegnelse for de kystbyer og mindre samfunds, der udgør kysten i det sydlige Spanien. Solkysten, som man kan sige på dansk, er et meget populært sted for danskere at slå sig ned. Hovedbyen i område er Malaga og Malaga lufthavn er knudepunkt til transport videre til øvrige byer og områder. Fra Malaga Lufthavn kan du taget toget på omkring 30 minutter til den kendte turistby Fuengirola. 

Spansk stemning i Fuengirola

Fuengirola
I Fuengirola findes alt, der hører til en rigtig turistby. Fra byen er adgang til kilometer lange strande, der altid er i god stand og lære at besøge. Nattelivet er sprudlende, og du kan helt sikker finde noget, der matcher dit behov. Om det er et besøg på natklub eller blot at nyde et glas vin til noget spansk musik. Mulighederne er rigtig mange.
Men faktisk er Fuengirola meget andet end et turistparadis. Byen har rigtig meget andet at byde på, hvis du vil fordybe dig i historien. Mest kendt er slottet Castillo Sohail, der blev opført helt tilbage i det tiende århundrede. Slottet er fornyeligt blev renoveret og fremstår rigtigt flot.

Multikulturelt 

Antallet af indbyggere i Fuengirola er eksploderet de seneste 50 år. Fra få tusinde til nu omkring 75.000 indbyggere. Og langt den største del er ikke fra Spanien. Det er et multikulturelt samfund, der findes i Fuengirola. Blandt andet er der et stor skandinavisk samfund i byen, og som dansker har du rigtig mange muligheder for at opbygge dig en omgangskreds og være en del af mange arrangementer med andre danskere. Det er lige fra julefrokoster til at finde nogen at spille tennis eller svømme med.

Havnen i Fuengirola

Havnemiljøet i Fuengirola

Et af de meste attraktive steder at opholde sig og bo i Fuengirola er ved den stemningsfyldte havn. Der er tale om en gammel havn, der er blevet det naturlige kommercielle samlingspunkt. Der er stadig lokale fiskere, der fanger fisk til de lokale restauranter, men der er også meget andet på havnen i Fuengirola. Det er stedet at hænge ud, og yde den lokale specialitet, sardiner grillet på spyd overe åben ild. Havnen i Fuengirola er som taget ud af en spansk drøm, og et fantastisk sted at bo.

Bolig i Fuengirola

Drømmer du om at bo i Fuengirola er der heldigvis rigtig mange muligheder. For det er populært, og derfor er der også et godt udbud. Antal solgte huse og lejligheder stiger hele tiden, og du kan vælge mellem både villaer, rækkehuse samt lejligheder af forskellige slags. Du har faktisk mulighed for at erhverve dig taglejligheder, decideret penthouses og en række andre muligheder. Langt de fleste boliger er smukt beliggende, og ofte i forbindelse med en Swimming Pool eller tæt på stranden. Du kan helt sikkert få noget, er ligner en drømmebolig i Fuengirola, og dermed få muligheden for at leve dit drømmeliv.