Det er ikke altid man står i den heldige situation, at verdenen er fuldstændig stille, når man fører en samtale. Baggrundsstøj kan forstyrre i en grad, der gør det svært at føre en samtale. Man kan også stå i den situation, hvor man bliver nødt til at skrue lyden på Tv’et lidt ekstra op for at kunne følge med.

Mange lider af hørenedsættelse uden at vide det, og det kan ramme børn, unge, voksne og ældre. Derfor kan et høreapparat hjælpe, da det vil gøre lydkvaliteten i ens hverdag klar, så man bedre kan frasortere baggrundsstøj. 

Baggrundsstøj fra menneskemængde

Løsningen for dig med en travl hverdag

Med et høreapparat fra HEIMDALL’s er det muligt at justere lydkvaliteten på afstand. Dette betyder, at man kun behøver at møde op i klinikken én gang, og slipper derfor for fremtidige udgifter på transport. Man undgår også spild af tid og energi, som man kunne bruge på andre ting i ens hverdag.

Det er derfor nemt at få anskaffet sig et høreapparat, der samtidig kan optimeres uden yderligere aftaler, der fylder i kalenderen. Selv den mest travle person kan derved få optimeret deres livskvalitet, uden at de skal føle det går ud over andre aspekter af deres hverdag.

Hørenedsættelse kan ramme alle

Uanset hvilken alder man har, kan man sagtens lide af hørenedsættelse. Dette kan påvirke forskellige aspekter af ens liv, afhængig af ens alder. Børn og unge kan klare sig værre i skolen, hvis de lider af hørenedsættelse, da det kan være sværere end normalt at høre hvad læreren siger i et uroligt miljø. 

Det kan også gå ud over deres social liv, da børn og unge generelt begår sig i et miljø med meget støj, og kan derfor have svært at have samtaler med andre børn og unge.

Som voksen eller ældre er man ofte i mere rolige miljøer, men det kan stadig ske, at man befinder sig steder med støj. Dette kan påvirke ens arbejde, især hvis man har et job med meget menneskelig kontakt og kommunikation. I andre tilfælde kan det være, at man ikke kan følge med i film eller serier med sin familie, da man ikke kan høre hvad der bliver sagt.

hjælp til døvhed

Klar lyd giver ro i hovedet

Ved at få et høreapparat, der kan give klar lyd tilpasset til ens egne behov, kan man også bedre overskue hverdagen. Når man ikke har optimal hørelse, kan det nemt gør én træt i hovedet, når man bliver udsat for større mængde lyd, der flyder sammen. Derfor kan det gøre ens hverdag mere overskuelig at investere i et høreapparat.