Vinteren er på vej, og det bliver koldere og koldere. Lysten til at krybe ned under dynen, selv midt på eftermiddagen, melder sig mere og mere. Hyggen indtræffer og man kan nogle gange godt føle, at man har et småromantisk forhold til sin dyne. Der er bare intet bedre end at putte under den. Dog kan man ofte godt fryse om natten under sin dyne, og det er et tegn på, at den man har, ikke er varm nok. Man kan derfor overveje, om man skal investere i en ny dyne, som er lavet på moskusdun i stedet for fjer. Du kan finde din nye dyne med moskusdun her: https://www.bedrenaetter.dk/dyner/moskusdun.html

dyne hygge

Hvad er moskusdun?

Moskusdun er faktisk dun fra en and. Det er dog overhovedet ikke som fjer, da dunene er meget finere og derfor meget velegnet til blødt og rart dynefyld. Moskusdun har, fordi det er så fint, en rigtig god isoleringsevne, hvilket gør at din dyne bliver meget let og blød. Man holder derfor varmen, uden at skulle sove med ekstra dyner og tæpper, som tit kan føles klodsede og tunge oven på en.

Hvad er fordelene ved moskusdun?

Der er masser af fordele, når man vælger en dyne med moskusdun. Først og fremmest, så har moskusdun en rigtig lang levetid. Det gør, at du investerer i en dyne, du har i mange år, og ikke behøver at bekymre dig om at udskifte hurtigt. Ydermere, på grund af dens lette indhold, så er en dyne med moskusdun rigtig god til at transportere sved og fugt fra kroppen, så du opnår den skønhedssøvn, som alle desperat har brug for hver eneste nat. Samtidig med det, så holder dynen dig varm, uden at gå på kompromis med at du kan komme af med varme. Du får derfor en dyne hvor du både kan holde varmen, og samtidig ånde.

fod der stikker ud af dyne

Hvilken moskusdyne skal man vælge?

Grundlæggende, så findes der tre forskellige slags moskusdyner. Hvilken en du vælger, afhænger fuldstændig af dit behov, og hvor varmt du eksempelvis har det om natten. Du kan derfor vælge mellem sval, som er perfekt til dem der har det varmt om natten eller bare ønsker en sommerdyne. Hvis du gerne vil have en helårsdyne, kan du vælge den model der hedder lun. Hvis du er typen der fryser meget om natten, kan du vælge den model der hedder varm. Der er simpelthen noget for alle, og alles behov, når man skal købe sin næste moskusdyne.