Har du drømme om at udvide familien med en hund? Der er mange overvejelser inden du køber en hundehvalp, da du skal være helt sikker på, at en hund kan passe ind i familiens program. 

Du skal vide hvad det kræver at have hund, da du er forpligtet til at være hjemme indenfor en bestemt tidshorisont i forhold til hvornår den forlades derhjemme. Snak med din partner og find ud af hvilken race der kunne passe til familiens behov. 

Det er forskelligt hvad behovet er for den enkelte hunderace, så tag gerne et kig på dette inden et valg træffes. 

Overvejelser

Find den rette race 

Det er forskelligt hvad det kræver at have forskellige hunderacer. Nogen har brug for meget plads, imens andre godt kan nøjes med at bo i lejlighed. Nogen hunde har et større aktivitetsniveau end andre, hvilket betyder, at nogen racer kræver mere motion end andre. 

Hvis du og din familie er meget aktive og ønsker en hund der kan komme med på løbeture, så giver det god mening at have en stor og aktiv race. På internettet kan du altid læse om forskellige racer samt hvad der er fordele og ulemper ved dem. På denne måde kan du blive klogere på hvilken race du skal se nærmere på.

En dejlig hunderace 

Ifølge statistikker er der mange som vælger en Labradoodle fordi denne hunderace er rolig og har et dejligt sind. Racen siges at være allergivenlig således, at folk med allergier kan klare at have denne hunderace derhjemme uden at reagere. 

Labradoodle er en dejlig familiehund der har en god størrelse. Den kan godt klare lange ture, men nyder også en afslappet eftermiddag derhjemme på sofaen.

Skriv dig op

Der er mange som opdrætter og sælger dejlige Labradoodle hvalpe. På grund af populariteten kan du også forvente at hvalpene sælges til en høj pris. 

Ofte skal du på venteliste hvis du inderligt ønsker dig en hvalp af denne race. Det er altid vigtigt at du får lov til at se moderdyret i virkeligheden, så du er sikker på, at der ikke foregår noget fusk med hvalpe. Hvis du er sikker på at denne race kan fuldende familien, så bør du få skrevet dig op til en hvalp med det samme.

Menneskets bedste ven

Du vil altid have en hund i familien

Der er mange der vælger at få en hundehvalp fordi der mangler noget i familien. En hund kan skabe meget glæde for alle familiemedlemmer, da man helt automatisk får en ven for livet. 

Du skal tilbringe mange timer med den, lære den en masse og generelt bare lade den være en del af familien. Når du først har haft en hund før, så kan du slet ikke undvære det igen. Hunde er en vigtig del af familien og vil blive vægtet lige så højt som andre i familien.