Der er mange ting, som begynder at virke dårligere, når man bliver ældre. Her er øjnene for mange ingen undtagelse. Det kan være, at du også selv har lagt mærke til, hvordan tingene med tiden er blevet mere sløret? Det er klart, at man kan være uden briller i noget tid, men hvis det begynder at være sådan, at det f.eks. er svært at læse underteksterne på tv’et, så kan det være, at du skal overveje at starte med en gratis synstest. 

Det koster dig ikke noget – men du kan få meget igen

Det kan være, at du synes, at det er skræmmende at skulle gå til en optiker, fordi du ikke har lyst til at gå med briller. Men realiteten er jo også bare, at der ikke sker noget nyt ved, at du får set på dine øjne. Du får bare af vide, hvad din status er. Til gengæld kan du få den glæde, at du kan komme til at se ordenligt igen. Det er noget, der er en gratis synstest værd, er det ikke?

briller

Få et nyt syn på verden

Det kan virkelig være som om, at man ser verden for første gang i mange år, når man første gang går rundt med sine briller og kan se alle detaljerne. Det kan også være, at man oplever, det ikke længere gør ondt i hovedet, når man sidder og læser mange timer i streg. En gratis synstest kan sætte mange gode ting i gang. 

Kontaktlinser eller briller? Eller begge dele?

Når du skal have hjælp til et bedre syn, så har du to måder, du kan vælge at gøre det på. Du kan enten vælge at få kontaktlinser, eller du kan vælge briller. Nogle synes, at det kan være enormt sjovt at være nede for at vælge briller, og man kan måske finde nogen, der passer til ens personlige stil. For mange bliver brillerne netop en del af deres ”look” – og det kan da også se super fedt ud, ikke? Andre kan slet ikke overskue tanken om briller, og her kan kontaktlinser være et bedre valg. Det er klart, at der er lidt mere ”arbejde” i det, og det er f.eks. meget vigtigt, at du husker at skifte dine linser efter anbefaling. Ellers kan du meget nemt risikere øjenbetændelse. 

kontaktlinser

Du oplever med dine sanser

Vi indtager verden og livet gennem vores sanser, og derfor er vi også i stand til at opleve mere og tage mere ind, hvis alle sanser fungerer. Har du en dårlig lugtesans, så er det ikke fordi, at du lige kan gøre noget ved det. Men hvis du har et dårligt syn, så kan det i næsten alle tilfælde afhjælpes eller helt fjernes med briller.